Apollo gumi kereső

Méret
/ R
Idény

Apollo információk

ApolloAz Apollo középkategóriás gumiabroncs székhelye az indiai Gurgaonban található.

Az Apollo termékkínálata

Termékek széles portfólióját kínálja az Apollo Vredestein Kft, mindenfajta személygépjárműre, kisteherautóra, teherautóra, autóbuszra, mezőgazdasági és ipari gépekre, kerékpárokra és off-road járművekre. Mindezek mellett újrafutózáshoz szükséges anyagokat és újrafutózott abroncsokat is kínál.

A középkategóriás Apollo gumiabroncsokat azoknak a sofőröknek, akik napi rendszerességgel használják az autójukat, de nem szeretnének prémium árat fizetni, ezért minimális, számukra alig érezhető kompromisszumokat képesek elfogadni.

Gazdasági adatok

A társaságnak több gyártólétesítménye van Ázsiában és Európában, termékeit több mint 100 országban forgalmazza az Apollo és a Vredestein globális márkanevek alatt. Magyarországon jelenleg, épülő gyára van Gyöngyöshalászon. Az első gumiabroncs várhatóan 2017 elején gördülhet le az elérhető legmodernebb technológiát használó, környezetbarát gyártósorról. Az üzem évente 5,5 millió személyautó- és kisteherjármű-, valamint 675 000 darab busz- és tehergépjármű-abroncsot fog előállítani az európai piacra.

A 2015-ben zárult pénzügyi évben az Apollo Tyres forgalma 2 milliárd dollár, alkalmazottainak létszáma közel 16 000 fő volt. Az Apollo Tyres részvényeit a Bombay, a National és a Cochin részvénytőzsdén egyaránt forgalmazzák; 2015. március 31-ei adatok alapján részvényei 56%-a magán- és állami befektetők, bankok és pénzintézetek birtokában volt.

Az Apollo Tyres már most is jelentős nemzetközi gyártónak számít, hiszen az indiai üzemek mellett gyára van Hollandiában. Zöldmezős beruházással most épít egyet Magyarországon. A cég tovább terjeszkedik, a közelmúltban írtak alá szándéknyilatkozatot egy újabb, 72 millió euró értékű beruházásról. Ennek keretében India dél-keleti részén alakítanak ki egy újabb ultramodern gyártóbázist. Neeraj Kanwar, az Apollo Tyres alelnöke és ügyvezető igazgatója azt mondta:„Amint a gyöngyöshalászi üzem látja el az európai piacot, ez a régió adja majd a cég teljes bevételének körülbelül a felét. Hozzátette: a cég két számjegyű forgalomnövekedésre számít.”

Tulajdonos

A márka az Apollo Vredestein B.V-hez tartozik.

Az Apollo története

A vállalat 1972-es megalapítása óta foglalkozik gépjármű-abroncsok gyártásával és értékesítésével, dinamikus növekedésének eredményeként mára a világ szinte minden táján megvetette a lábát. Az Apollo világszerte a gumiabroncs-gyártás jelentős szereplője, a vásárlók által kedvelt márka, amely gondoskodik arról, hogy ügyfelei elégedettek legyenek, és folyamatos értéket tudjon előállítani partnerei számára.

1972-es megalapításakor az Apollo Tyres még csak egyetlen márkát gyártott. Az évek során, ahogy a szervezet egyre bővült és egyre több országban kezdte meg működését, újabb és újabb márkaneveket szerzett meg vagy hozott létre. Ma a vállalatnak öt fő márkája van: az Apollo, a Vredestein, a Kaizen, a Maloya és a Regal. Míg az Apollo és a Vredestein márkanév több termékkategóriát is lefed (személyautó-, haszongépjármű- és terepjáró-abroncsok), a többi három inkább egy-egy szűkebb területre összpontosít. A Regal és a Kaizen termékpalettájába teherautó- és autóbusz-abroncsok tartoznak, míg a Maloya márkanév alatt személygépjármű-abcsoncsokat értékesítenek. Vállalatuk összes márkája saját arculattal rendelkezik, és jól meghatározott vásárlói igényeknek igyekszik megfelelni. Ennek a stratégiánknak köszönhető, hogy az Apollo minden felhasználási célra termékek széles körét tudja javasolni a világ legkülönbözőbb országaiban.

Az Apollo Tyres meggyőződése, hogy egy növekvő szervezet számára, amely hosszú távra tervez, létkérdés, hogy miközben értéket teremt a jelenben, megóvja az erőforrásokat a jövő számára. Az Apollo arra helyezi a fő hangsúlyt, hogy a természeti erőforrásokat mértéktartóan és felelősségteljesen használja fel. A Globális Beszámolókészítési Kezdeményezés (Global Reporting Initiative) 3. változatában foglaltak szerint az Apollo 2011-ben kiadta első fenntarthatósági jelentését. Az ebben szereplő adatok és feltárt hiányosságok lehetővé tették a vállalat számára, hogy még pontosabban meghatározza és továbbfejlessze a környezetvédelmi és társadalmi kérdésekhez kapcsolódó belső rendszereit. A dokumentum elsősorban a különböző működési területeket érintő energia- és vízfelhasználási, egészségügyi és munkavédelmi kérdésekkel foglalkozik.

Garancia

Az Apollo gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 3 év garanciát vállal.

A gyártó az abroncsokra garanciát vállal a gyártási hibákon kívül is mint pl. padka, kátyú, defekt vagy szándékos rongálás. Ennek feltétele, hogy, a vásárlást követően látogasson el a http://www.apollotyres.com/europe/warranty/hu weboldalra, ahol az adatok kitöltését követően, a megadott e-mail címre érkezik egy megerősítő levél. Ez szolgál garancia-tanúsítványként. Ez a szolgáltatás jelenleg díjmentes. A külön garancia a vásárlás időpontjától számított 2 évig és minimum 20% -os maradvány profilmélységig érvényesíthető.

Bővebben

Apollo nyári gumi

Személyautó

Kisteher

Terepjáró

Apollo téli gumi

Apollo négyévszakos gumi

Apollo nyári gumi teszt

Apollo téli gumi teszt

Apollo négyévszakos gumi teszt


Apollo garancia

Vásároljon Apollo gyártmányú gumiabroncsot, és amennyiben a vásárlás időpontjától számított 2 éven belül abroncsát balszerencse éri, ez a szolgáltatás megoldást nyújthat Önnek.

Mit is jelent ez pontosan?

Valamilyen külső behatás nyomán keletkezett sérülés, nem javítható lyuk, vagy baleseti sérülés okozta rongálódás esetén, a problémás abroncs ára kopás arányban beszámításra kerül az új termék vételárába.

Hogyan juthat hozzá a garanciához?

A vásárlást követően látogasson el a https://avclub.hu/apollo-extra-garancia-regisztracio weboldalra, ahol az adatok kitöltését követően, a megadott e-mail címre érkezik egy megerősítő levél. Ez szolgál garancia-tanúsítványként.

Mennyibe kerül ez Önnek?

Ez a szolgáltatás jelenleg díjmentes.

Mennyi időre szól?

A vásárlás időpontjától számított 2 évig és minimum 20% -os maradvány profilmélységig.

Mit kell tennie, ha megtörtént a baj?

Jelezze ügyfélszolgálatunk elérhetőségein írásban: info@automax.hu, vagy telefonon: 061/231-10-60.
Ezt követően, egy előre megbeszélt időpontra, partnerszervizünk 1095 Bp. Soroksári út 158. szám alatt található telephelyére Ön magával hozza a sérült / elhasználódott gumiabroncsot a kinyomtatott garanica-tanúsítvánnyal együtt.

Milyen esetekben nem érvényesíthető?

  • Helytelen alkalmazás során bekövetkezett sérüléseknél - többek között ilyen a túlterhelés, vagy alacsony légnyomáson történő használat
  • Visszaélésnél - például durva futófelület kialakulása, versenypályán való vezetés miatt
  • Szerelési hibából eredő károkra - kiegyensúlyozatlanság, szakszerűtlen javítás
  • Egyenetlen, gyors kopásnál - amely a jármű mechanikai szabálytalanságából ered, ilyen a nem megfelelően beállított kerékdőlés is
  • Helytelen tárolásra - ezek lehetnek az időjárás okozta károk is
  • Vandalizmusra
  • Bármilyen járulékos költségre - hazaszállítás, szerelési költségek, balesetből származó anyagi kár
  • A garanciális igény bejelentése idején több mint 60 hónapos DOT számmal rendelkező gumiabroncsra
  • 2012 előtt gyártott bármely gumiabroncsra

Bővebben


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.