Dezent termékinformáció

Kosár: 0 db

Autógumi kereső, méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autógumi kereső, autó alapján

Idény
Autómárka

Gumi + Felni összeszerelve

A szerelt kerék keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban összeállított szerelt kerék az Automax kosarába kerül bele.

Acél- és alufelni kereső

Az alu- és acélfelni keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban kiválasztott felni az Automax kosarába kerül vissza.


A DEZENT filozófiája a lehető legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelő kerekek szállítása. A felniket számos vizsgálatnak és folyamatnak vetik alá, hogy ezen magas színvonalú szabványoknak megfeleljenek.

Dezent minőség

A keréktervezés a fejlesztések tökéletes megszervezésével kezdődik. Minden gyártó partner rendelkezik ISO 9001 tanúsítvánnyal. A gyártás során folyamatosan tesztelik a kerekeket, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megfelelnek-e a méretspecifikációknak, valamint hogy az anyagok homogének-e. Ezenkívül gyári kilépési ellenőrzést is végeznek annak ellenőrzése érdekében, hogy a kerekek megfelelő sűrűségűek és látható hibáktól mentesek-e. Szállítás előtt az összes AEZ könnyűfém felni 200 000 terhelési cikluson megy keresztül a TÜV által. Az ütközésvizsgálatot szintén elvégezik a járdán való ütközés szimulációját is. Csak akkor, amikor a kerekek ezen tesztek mindegyikén megfelelnek, kerülnek kiszállításra a világ minden tájára a Siegburgban (Németország) található disztribúciós raktárból.

Ezek a tesztek, a fáradhatatlan erőfeszítések, amellyel folyamatosan fejlesztik a piacon minden tervező kereket, a DEZENT minőségbiztosítási politikájának sarokkövei.

Dezent termékek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.