Rovelo gumi kereső

Méret
/ R
Idény

Rovelo információk

A Rovelo a személyautók, teherautók, crossoverek és SUV-k számára készít gumiabroncsokat a népszerű méretekben. A hétköznapi sofőrök számára a kiváló minőségű gumiabroncsok gyártására, míg a teherautó-sofőrök számára strapabíró alkalmazásokra összpontosít. A Rovelo megfizethető teljesítményt nyújt.

A Rovelo mérnökei elhatározták, hogy kiváló minőségű gumiabroncsokat gyártanak számos járműhöz, és módszeres megközelítést alkalmaznak a kutatás, fejlesztés és tesztelés során, ami maximalizálja a Rovelo fejlett gyártási folyamatának hatékonyságát. A Rovelo gumiabroncsok olyan termékcsaládot kínálnak, amely megfelel az elvárásoknak, meglepően jó áron.

A Kínában gyártott és a Sailun Tyres tulajdonában lévő Rovelo abroncsok kiváló ár-érték arányt kínálnak. Ezeket a gumiabroncsokat a vezető autógyártók kipróbálták és megbízhatónak találták mind nedves, mind száraz útviszonyok mellett, különösen a kormányozhatóság és az aquaplaning-ellenállás tekintetében.

Bővebben

Rovelo nyári gumi

Rovelo téli gumi

Rovelo négyévszakos gumi

 • Rovelo RPX-988
  Rovelo RPX-988
  A Rovelo RPX-988 egy ultra nagy teljesítményjű, alsó kategóriás gumiabroncs. Kiv
 • Rovelo RHP-780
  Rovelo RHP-780
  Az optimális négycsatornás hornyok maximalizálják az aquaplaning ellenállást, és
 • Rovelo RCM-836
  Rovelo RCM-836
  A Rovelo RCM-836 egy olcsó négyévszakos abroncs kisteherautókra. Vizes útburkola
 • Rovelo All Weather R4S
  Rovelo All Weather R4S
  A Rovelo All Weather R4S egy olcsó, négyévszakos abroncs. Az új lamellák nag


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.