Continental SportContact 6 255/40 R21

Continental SportContact 6

255/40 R21
102 (850 kg/kerék)
Y (300 km/óra)
FR RO1 XL
nyári személyautó
B
A
73
106 171 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 2 290 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Continental SportContact 6 információ

Kategória: prémium
Szezon: nyári gumi

A Continental ContiSportContact 6 nagyteljesítményű személygépkocsik és SUV-k részére fejlesztett nyári gumiabroncs.

Páratlan vezetési élmény a 'Black Chili' keveréktechnológiának köszönhető kimagasló tapadás révén. A rugalmasságot növelő új alapanyag optimális kapcsolatot biztosít az út és az abroncs között. Ez jobb erőátvitelt tesz lehetővé gyorsítás esetén, valamint rendkívül rövid fékutat biztosít száraz és vizes útfelületen egyaránt.

A mintázat külső és belső részének továbbfejlesztése a lehető legpontosabb irányíthatóságot és a lehető legnagyobb erőátviteli képességet garantálja kanyarodás közben. A makroblokk-kialakítás biztonságos és precíz kezelhetőséget tesz lehetővé bármilyen manőver esetén. A középső merev futófelületi bordák, valamint a konkáv alakú aszimmetrikus mintázati csatornák egyedülálló stabilitást kölcsönöznek a gépjárműnek.

Az innovatív Aralon350™ technológia rendkívül nagy biztonságot garantál 350 km/h sebességhatárig. Az új hibrid kialakítású karkaszszerkezet még nagy sebesség esetén is rendkívül pontos kezelhetőséget szavatol.

Continental SportContact 6 teszt

2017Átlag: 100%; Tesztek száma: 1

További nyári gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.