Continental WinterContact TS 800 155/65 R13

Continental WinterContact TS 800

155/65 R13
73 (365 kg/kerék)
T (190 km/óra)
M+S
téli személyautó
E
C
71
28 738 Ft / db

Készlet: 1

Szállítási díj: 1 990 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Continental WinterContact TS 800 információ

Kategória: prémium
Szezon: téli gumi

Megbízható és biztonságos abroncs kis- és középkategóriás autóknak.

A Continental a ContiWinterContact™ TS 800 gumiabroncsával az irányíthatósági tulajdonságokon kívánt fejleszteni, és ez remekül sikerült is. Az abroncs nem csak száraz útfelületen nyújt kiemelkedő teljesítményt, hanem havas és jeges burkolaton is kimagaslóan teljesít. A fejlesztés jelmondata a "kipróbálva és hitelesítve" gondolata volt.

A ContiWinterContact™ TS 800 méhsejt-lamellás szerkezet növeli a futófelület szilárdságát, amely javítja a kezelhetőséget száraz útfelületen, és nagyobb biztonságot nyújt hideg körülmények között. (ábra 1.)

A V-alakú hosszanti- és keresztirányú mintázati árkok felgyorsítják a vízkiszorítást – nagymértékben csökkentve ezzel a vízre felúszás kialakulásának veszélyét. (ábra 2.)

Az innovatív méhsejt-lamellás szerkezetnek köszönhetően több a kapaszkodó él az egyedülálló erőátvitel és kanyarstabilitás érdekében. (ábra 3.)

A ContiWinterContact™ TS 800 kompakt futófelületi blokkjai maximális tapadást biztosítanak, ami lényegesen növeli a fékhatást jeges úton. (ábra 4.)

Nagyszerű kanyarstabilitás és tapadás, kiváló teljesítmény havon és jégen, kimagasló védelem a vízre felúszás ellen, kivételes kezelhetőség száraz úton.

Continental WinterContact TS 800 teszt

20122011Átlag: 100%; Tesztek száma: 2

További téli gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.