Continental Vanco 2 195/75 R14

Continental Vanco 2

195/75 R14
106 (950 kg/kerék)
Q (160 km/óra)
C PR8
42 391 Ft / db

Készlet: 6

Szállítási díj: 2 290 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Continental Vanco 2 információ

Kategória: prémium
Szezon: nyári gumi

A Continental Vanco 2 kereskedelmi célú felhasználásra szánt nehéz rakományt szállító és nehéz terepen mozgó kishaszongépjárművek számára készült nyári gumiabroncs.

A rövidtávú személy- és teherszállítás folyamatos növekedése folytán a vezetők olyan teljesítményt és tulajdonságokat várnak el egy kis haszongépjármű abroncstól, mint egy személygépjármű esetében.

A Vanco™ 2 egy igazi klasszis. A népszerű előd - Vanco - prémium minőségét is sikerült jelentősen felülmúlnia. A Vanco™ 2 új mércét állít a hatékonyság és a megbízható teljesítmény területén. (ábra 1.)

Akár 20%-kal magasabb futásteljesítmény a lapos profilkontúrnak, a nagy mintázati mélységnek és az innovatív gumikeveréknek köszönhetően. (ábra 2.)

A személyabroncsokéhoz hasonló szintű kezelhetőség az erőteljes mintázatnak, a robosztus vállkialakításnak és a csökkentett deformitásnak köszönhetően. (ábra 3.)

Kiváló fékezési teljesítmény nedves útfelületen a hosszanti- és oldal irányban elhelyezett nagyszámú kapaszkodó élnek köszönhetően. (ábra 4.)

Robosztus kialakítása, a zárt vállak kiváló vonóerőt biztosítanak. A különösen erős oldalfal-kialakítás rendkívüli védelmet nyújt. Széleskörű alkalmazhatóság városban és egyenetlen útb


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.