Uniroyal RainExpert 3 SUV 245/70 R16

Uniroyal RainExpert 3 SUV

245/70 R16
111 (1090 kg/kerék)
H (210 km/óra)
FR XL
nyári terepjáró közúti
C
A
72
53 630 Ft / db

Készlet: 3

Szállítási díj: 0 Ft

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Uniroyal RainExpert 3 SUV információ

Kategória: középkategória
Szezon: nyári gumi

Az Uniroyal RainExpert 3 SUV egy városi terepjárókra fejlesztett nyári gumiabroncs, amely kifejezetten szereti az esős időjárást.

Ahogy a neve is mutatja, a RainExpert 3 nyári abroncs a vizes utak valódi szakértője. Kompakt és középkategóriás járművekre, valamint szabadidő-terepjárókra (SUV).

Vízre felúszás: magas szintű védelem vízre felúszás ellen Tapadás: rövid fékút mind vizes, mind száraz útfelületen Üzemanyag-takarékosság: alacsony gördülési ellenállás az üzemanyag-takarékos működésért Nedves tapadás EU matricája: "A"

Akárcsak sportosabb testvére, az Uniroyal RainSport 3, a RainExpert 3 is szereti az esőt. A hosszanti csatornákat és innovatív futófelületi struktúrát felvonultató Shar Skin technológia révén minimumra csökkenti a vízben kialakuló turbulenciát, és gyorsan elvezeti a vizet. Így, miközben Ön vizes úton is élvezheti a precíz kezelhetőséget, az abroncs megvédi Önt a vízre felúszástól.

Az Uniroyal RainExpert 3 SUV futófelülete áramlás szempontjából optimalizált, asszimetrikus struktúrával rendelkezik, alapanyag keverékét pedig kifejezetten erőteljes vizes tapadásra tervezték. Masszív külső vállrésze az oldalirányú merevség révén biztosítja a nagyfokú tapadást kanyarodáskor.

Uniroyal RainExpert 3 SUV teszt

2017Átlag: 75%; Tesztek száma: 1

További nyári gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.