Kosár: 0 db

Autógumi kereső, méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autógumi kereső, autó alapján

Idény
Autómárka

Gumi + Felni összeszerelve

A szerelt kerék keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban összeállított szerelt kerék az Automax kosarába kerül bele.

Acél- és alufelni kereső

Az alu- és acélfelni keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban kiválasztott felni az Automax kosarába kerül vissza.

Continental téli promóció (2022. 10. 04.)

  • Continental téli promóció
    Continental téli promóció

Vásároljon egy szett Continental téli vagy négyévszakos gumiabroncsot és akár 17.000 forintos eMAG utalványt kaphat ajándékba!

Akcióban résztvevő termékek: téli személygépjármű-abroncsok, téli kistehergépjármű-abroncsok, négyévszakos abroncsok vagy SUV, 4x4 abroncsok.

A promóció 2022. október 1-től november 30-ig tart. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

Vásároljon egy szett (4 db) Continental abroncsot, megvásárolt abroncsait szereltesse is fel nálunk, Végezze el a regisztrációs folyamatot, töltse fel számláját, adja meg a megvásárolt gumiabroncsok adatait, valamint személyes adatait és élvezze a biztonságos közlekedést új Continental abroncsaival, valamint a vásárlás örömét az ajándék eMAG kártyával! 14"-16" méretű abroncsok esetében 10.000 Ft, 17"-23" méretű abroncsok esetében 17.000 Ft értékű eMag vásárlási utalványt kap ajándékba.

Regisztráció


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.