Kosár: 0 db

Autógumi kereső, méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autógumi kereső, autó alapján

Idény
Autómárka

Gumi + Felni összeszerelve

A szerelt kerék keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban összeállított szerelt kerék az Automax kosarába kerül bele.

Acél- és alufelni kereső

Az alu- és acélfelni keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban kiválasztott felni az Automax kosarába kerül vissza.

Téligumi teszt 2023: itt vannak a legjobbak! (2023. 11. 16.)

  • Téligumi teszt 2023: itt vannak a legjobbak!
    Téligumi teszt 2023: itt vannak a legjobbak!

A nagy európai autoklubbok minden évben kiválasztanak egy-két népszerű gumiabroncs méretet, amit tesztelnek téli, nyári vagy négyévszakos kategóriában.

Az Automax oldalán megszokhatták, hogy a legtöbb jelentős európai szervezet, illetve autós szaklap gumiabroncs tesztjeit egy helyen, áttekinthető formában közöljük. Az ADAC, az Auto Motor und Sport, az Autobild és az Tyre Reviews egyaránt kiadta 2023-as téli tesztjeit. Az alábbiakban az egyes kategóriák legjobbjait mutatjuk be, vagyis azokat az abroncsokat, melyek a tesztek során idén a legjobban szerepeltek.

A 2023-as téli gumiabroncs teszt legjobbjai a prémium kategóriában

A prémium téli gumi tesztek eredményei alapján elmondható, hogy 2023-ban ismét ebben a kategóriában volt a legnagyobb verseny, illetve itt tudott a legtöbb abroncs kiváló eredményt elérni. Az örök igazság megint megerősítés nyert: az ár és minőség között erős az összefüggés.

Különösen ajánlott és példás értékelések:

A középkategória legjobbjai

A középkategóriában több típus is bizonyította, hogy az idei tesztek alapján ebben a szegmensben is lehet még nagyon jó téli gumikat találni:

Olcsó téli gumik teszteredményei

Sajnos kevés gumit teszteltek ebben a kategóriában, de idén egy abroncs sem tudott kiemelkedőt produkálni. A korábbi évek tesztjei alapján azért itt is van három abroncs, amit szívesen ajánlunk ebben a szegmensben:

Részletes 2023-as téli gumi teszteket az alábbi oldalon tudja megtekinteni:

Téli gumi teszt 2023


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.